Undervisningsplan for det store ridehus

(sommer kan underviserne dog vælge at flytte undervisningen ud på den udendørs 20x60 bane) 

 

Undervisningsplanen for perioden 2021/2022 i det store ridehus træder i kraft 30. september 2021

Husk at tage hensyn til de ryttere, der modtager undervisning og generelt tage hensyn til hinanden, når der er mange på samme tid, der bruger det store ridehus.

Link til digitalplan

Godkendte undervisere på Holmegården er:

Dressur:

Dulle (Annemarie Gantriis)

Line Hass

Kirsten Johannesen

Signe H Henningsen

Henrik Palm Tolf

Katrine Halkjær

Spring:

Ole Nordal

Dulle (Annemarie Gantriis)

Lasse Aardestrup

 

 

Holmegården er repræsenteret bredt hvad ryttere og heste angår. Bestyrelsen samt ejer tilstræber altid at have en godkendt liste af undervisere, der tilgodeser de forskellige behov.

Der er ”fri” undervisning på stedet, det vil sige at de opstaldede ekvipager frit kan vælge imellem de godkendte undervisere, og KUN mellem disse. Det er med andre ord ikke tilladt at undervise hinanden, selvom det selvfølgelig er tilladt at give hinanden et godt råd eller et forslag til at justere på ridningen.


Vi forventer, at alle undervisere er imødekommende for alle ønsker om undervisning, samt accepterer de andre undervisere på stedet. Bestyrelsen forventer også, at underviseren går forrest med at følge klubbens regler.

Undervisningstilladelser gives for ét år ad gangen, følger skoleåret. Undervisere skal omkring 1. august sende en ansøgning om undervisningstilladelse, uanset om man har haft den før. På ansøgningen angives også hvilke tider man måtte ønske på undervisningsplanen.

Ansøgningerne behandles på bestyrelsesmødet i august, hvor ejer også deltager. Ved tildelelse af undervisningstilladelse bliver der set på antallet af ryttere, der har bedt om den underviser, samt vurderet om underviseren bakker op om klubben, som følger de regler som er på stedet. Se mere i retningslinjerne for dette.

Mindst en gang om året ca. 1. september revideres undervisningsplanen. Bestyrelsen udarbejder planen ud fra retningslinjer og ønsker. Der afholdes møde med alle dressurundervisere til endelig justering af tiderne. Planen lægges på hjemmesiden og hænges op i det store ridehus.

Ledige huller i ridehusplanen kan reserveres af de andre undervisere på den digitale undervisningsplan. Det er ”frit” spil på de faste tider 24 timer før.